kijk ook naar Uitzonderingen bij tabblad Bezoek

Coole Kidsnacht

Coole Kidsnacht 2019 in Grou

Kom in de herfstvakantie op vrijdag 25 oktober in de namiddag of avond speuren, snuiven en snuffelen. Kom dan na de gewone openingstijd binnen tussen 17.00 en 21.00 uur.

Luister naar een spannend verhaal over vissen op het water rond Grou. Of ga op pad met de speurtocht van Lytse Eeltsje. Misschien kom je dan ook een of meerdere ‘Vreemde Snuiters’ tegen. Of los je een puzzel op met behulp van de aanwijzingen en foto’s van bijzondere museumstukken? En test je neus eens in het ‘Houtsnuiflab’.

Op deze Coole Kidsnacht is de entree en deelname aan deze activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis. Toegang voor kinderen is alleen mogelijk onder begeleiding van een betalende volwassene. Voor hen geldt op deze dag een gereduceerde toegangsprijs van € 2. Freonen van het museum hebben natuurlijk gratis entree.